X

Moje první videorecenze – Yamaha XSR 900

Zcela upřímně – motorky jsou pro mě už asi od 13 let mého života moje největší hobby. Za to vděčim taťkovi, který mě k tomu přivedl. Myslím ale, že hobby je ještě slabý slovo. Je to něco, co mě do teď ani trochu neomrzelo a to na tom sedim prakticky úplně každej den. V některých sezónách jsem najel i 50 000 km za rok a jsem z toho stále stejně vysmátej, po každý když si nandávám helmu.

Když už se zrovna nejezdí, tak jsem pravděpodobně na jednom z motorkovejch webů a dívám se po novinkách a recenzích. Zase tak moc se toho v těch motorkách neděje (narozdíl třeba od aut), ale pohodlnou prokrastinaci nabídne i každodení sjíždění inzerátů na motorkari.cz, mobile.de, ebay nebo procházení databáze českých motorkářů, haha. To mě hodně baví.

Čím dál tím víc si ale říkám, že když je to takováhle životní záliba, měl bych se tomu věnovat víc… Jak tak čtu a sleduju na Youtube všechno co se motorek a testů šustne, pořád mi tam něco chybí. Připadá mi, že testy jsou často všechny na jedno brdo, že nejdou příliš do hloubky a některé ani nejsou upřímné (tak trochu jako marketingové konference :))… Nemyslím teď nic konkrétního, ale často si přečtu test, který je jen přepsáním tabulky technických parametrů do vět bez předání emocí, bez popsání jak se ta motorka opravdu chová v různých režimech na různých rychlostních stupních, na různých silnicích, se spolujezdcem a bez něj… A tohle bych fakt chtěl začít dělat…

Fakt dlouho jsem snil o točení videotestů motorek… Ale musím říct, že k tomu vede fakt strnitá cesta. Trvalo mi několik měsíců než se konečně sešly všechny podmínky (počasí, technika, nálada, čas, motorka, …) a já něco vyprodukoval… Tohle je první vlaštovka, ze který mám dobrej pocit. Doufám, že se bude líbit a moc mi pomůže, když mi jakoukoli cestou napíšete připomínky, nápady nebo mě podpoříte na Youtube palcem nahoru či sdílením. Ze začátku je to nejvíc potřeba a já budu mít motivaci začít testovat motorky pravidelně… A jednou třeba několik měsíčně!

Díky moc všem a přeji moc super rok 2018!

faborsky:
Porobné články